Petrolul după primul eșec fără dubii: 0-2 cu CSMS Iași!

petrolulbv Partida dintre Petrolul și CSMS Iași a fost una în care diferența enormă de atitudine între cele două echipe a făcut diferența. În favoarea oaspeților, care au interpretat la Ploiești o partitură perfectă. Au marcat pe un contraatac școală, după un corner al Petrolului, prin Ciucur, în minutul 6, și au mai punctat o dată la singurul corner, prin portughezul Braga, în minutul 73.

Între aceste reușite, dar și după ele, Petrolul a ieșit în evidență. Dar în sens negativ, singura ocazie reală fiind semnată de Teixeira, în primul mitan, când șutul lui a nimerit transversala. O diferență de la cer la pământ între echipa eroică din meciul cu FCSB și cea apatică din meciul cu Iașiul a fost principala cauză a celei mai clare înfrângeri pentru Petrolul, din acest sezon. Și ca scor, dar mai ales ca joc!

Rednic și-a pus cenușă în cap, la finalul meciului, considerându-se principalul vinovat pentru că jucătorii lui nu au avut atitudinea corectă la acest joc, încercând să ia presiunea de pe umerii jucătorilor.

Nu e timp de lamentări, vineri urmând partida cu Rapid, care se anunță în mod evident una de foc!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*