Petrolul: Debut în Cupa Ligii, la Timișoara

petrolul.crangul.lui.bot Pentru o formație cu situația Petrolului, care a bifat doar un succes în meciurile oficiale din sezonul 2015-2016, este limpede că orice partidă este privită ca fiind un prilej de a obține succesul. La Timișoara, Petrolul îl va căuta în Cupa Ligii, pe terenul lui ACS Poli, partea bună, în perspectiva duelului fiind aceea că echipa bănățeană poate fi eliminată, chiar la ea acasă!

Pentru ca acest lucru să se întâmple, va fi nevoie de concentrare și de determinare, pentru că, altfel, diferența valorică dintre echipe nu prea există.

Atât Petrolul, care va juca în campionat la Târgu Mureș, cât și Poli care va primi replica FCSB-ului, sunt mai mult cu gândul la partidele din campionat, acolo unde nevoia de puncte este disperată. Dar, asta nu înseamnă că meciul din Cupa Ligii nu are rolul lui, un succes în acest duel fiind important în primul rând pentru conturarea atmosferei din lot înaintea partidelor de campionat.

Sebi Tudor nu va putea conta la acest joc pe Nepomuceno și Milinceanu, convocați la echipele naționale, dar nici pe Farina și Tudose, accidentați. În aceste condiții devine probabilă utilizarea ultimului venit la Petrolul, bulgarul Genev.

În sezonul trecut, Petrolul a pierdut în Cupa Ligii încă din primul tur, la Cluj, cu Universitatea, de această dată fiind, însă, de așteptat ca lupii să facă pasul spre sferturile de finală.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*