Petrolul chiar merita totul cu Chiajna. A fost doar 1-1, cu ratări imense și cu un păcălici de arbitru!

zoubir Din golul minune marcat de Serediuc a trăit Chiajna tot meciul cu Petrolul. În rest, Petrolul a luat meciul pe cont propriu, a jucat fotbal, dar s-a lovit de ghinion, de o echipă meschină, care a tras de timp în modul penibil și de un păcălici de arbitru, George Rădulescu, un arbitru care a tolerat toate tragerile de timp ale oaspeților și nici nu a ținut cont de ele, la final!

Petrolul a ratat trei ocazii mari până a reușit să egaleze, în prelungirile primei reprize, la o minge deviată de Moussa. Preluarea bună a lui Zoubir și finalizarea plasată a lui a stabilit au stabilit scorul final, deși în partea a doua Petrolul a mai ratat alte cinci mari ocazii de gol, în vreme ce jucătorii Chiajnei doar s-au tăvălit, au tras de timp cât au putut. Iar arbitrul Rădulescu a fost penibil, dictând la final doar 3 minute de prelungire, deși au fost enorm de multe întreruperi, plus o accidentare a portarului, la faza în care Nepomuceno putea marca golul campionatului de la 40 de metri.

Oricum, Petrolul merita tot din meciul cu Chiajna, pentru că ea a jucat fotbal, iar Chiajna l-a păcălit! Atitudinea jucătorilor a fost una bună, a existat determinare și aceasta este linia de urmat.

foto: digisport

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*