Petrolul are nevoie ca de aer de un fundaș central!

geraldo În acest moment, Petrolul poate miza în centrul defensivei pe trei oameni: Geraldo, Ipsa și Satli. Vorbesc despre fotbaliști care joacă natural pe acest post, nu improvizat. Fiecare dintre cei trei are problemele lui. Geraldo, legate de vârstă, Ipsa și Satli legate, în special, de plasament, și croatul și algerianul fiind deficitari la acest capitol.

Mai mult, orice suspendare sau accidentare a unuia dintre ei generează probleme mari. Uite, de exemplu, la primul meci din retur, cu Brașovul acasă, Satli va fi suspendat, din cauza cartonașului roșu primit cu Chiajna. Dacă, până atunci, Geraldo sau Ipsa se accidentează, cu cine joacă Petrolul în centrul apărării?

Că poate fi retras Mustivat, cum a mai fost, sau că poate fi retras Filip sunt discuții doar de amorul artei, fiind evident că niciunul nu are reperele de stoper formate.

Așa că, înainte de a ne gândi cu cine va juca Petrolul în atac, acolo unde se mai găsesc soluții, hai să vedem cu cine se va apăra!

Ar trebui să fie una dintre preocupările de bază ale lui Rednic, tehnicianul care a spus că e pregătit să aducă jucători, dacă va fi cazul!

Este cazul, mai ales în defensivă. Poate veni cineva, că din vorbe vin și pleacă mulți!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*