Petrolul a știut să deconteze aroganța celor de la FCSB

petrolulgrupailieoana De foarte multe ori, și în acest sezon, dar mai ales în cel trecut, Petrolul nu a știut să profite de pașii greșiți făcuți de contracandidate. De câte ori se ivea câte un moment favorabil pentru Petrolul, echipa ploieșteană nu reușea să beneficieze de erorile celorlalți. Acum, tocmai acum, când lupilor li se cânta prohodul, aceștia au decontat la maximum aroganța celor de la FCSB, care se vedeau campioni, se gândeau, deja, la cine știe ce echipe gen Ludogoreț, care să-i elimine din drumul spre Liga Campionilor.

Cine spune, acum, că se aștepta ca Petrolul să recupereze cinci puncte față de FCSB după doar două runde din retur înseamnă că ori e prea credul, ori că se dă mai rotund decât e cazul!

Petroliștii, însă, trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, pentru că, obiectiv vorbind, punctele recuperate nu li se datorează numai lor, ci și lui Becali, care a crezut că poate lua campionatul și dacă va juca doar cu juniorii!

Dincolo de asta, însă, Petrolul, care cu jucători mult mai importanți nu a reușit să profite de pașii greșiți ai concurentelor, a reușit să o facă acum. Și, oricât ar părea de ciudat, asta se datorează și tensiunilor care au fost la echipă în iarna care tocmai a trecut! Odată depășite aceste tensiuni, odată cu lămurirea intrării în insolvență, petroliștii au devenit mai uniți ca până acum, au reapelat la ideea de grup, pe care, efemer, o abandonaseră!

FCSB va mai pierde puncte, în acest retur, dacă nu va fi scoasă din criză de arbitraje. Important este ca petroliștii să nu cadă acum în capcana de a se uita la ce fac alții, ci să privească doar la ceea ce au ei de făcut!

Așa au recuperat până acum, pe linia asta trebuie să rămână! E ca la o cursă de maraton, când cel de lângă tine cade! Nu te oprești să-l pui pe picioare, îți vezi de drumul tău! Asta dacă vrei să câștigi! Dacă vrei doar să participi, te oprești, îl ridici și îi mai dai și un energizant!

1 Comment on Petrolul a știut să deconteze aroganța celor de la FCSB

  1. Avem noroc ca la echipa avem un antrenor experimentat , care stie sa gestioneze un vestiar,care stie sa-si apropie jucatorii de partea lui , … care „are priza” la transferuri bune de pe unde a lucrat si , ce sa mai vorbim …uns cu toate alifiile !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*