Petrolul a ”redifuzat” filmul din tur: 1-0 cu CFR, gol Zoubir!

zoubir Dacă ar fi jucat doar contra CFR-ului, Petrolul ar fi avut un sezon bun. A câștigat 7 puncte din patri meciuri cu CFR și a pierdut o singură dată.

Victoria obținută în returul playout-ului a fost trasă la indigo cu aceea din turul campionatului. Gol Zoubir din prima repriză și scor final 1-0!

În tur, Zoubir a marcat în minutul 15, acum în 24. Golul a fost unul frumos, o parabolă la colțul lung și cu determinare, cu un Cobrea în zi bună, dar și cu șansă, Petrolul a bifat trei puncte în fața unei formații care a jucat cu gândul la finala Cupei României. Asta nu diminuează din meritele Petrolului, care adâncește regretele în rândul fanilor, echipa asta fiind capabilă să câștige cu Craiova și CFR Cluj, dar să ia bătaie acasă de la Voluntari și Botoșani, echipe mult mai slabe!

De remarcat la acest joc și creșterea în evoluție a lui Ziani, determinarea lui Benga și Mișelăricu, dar și efortul lui Stana.

A fost o victorie care menține matematica în viață, petroliștii anunțând la finalul meciului că mai speră la salvarea de la retrogradare. Așa cum au sperat după fiecare meci din playout!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*