Petrolul a pierdut la Iași și nu pe arbitru trebuie să dea vina!

iasi După faza de cascadorii râsului care a stabilit rezultatul de la Iași, mulți dintre petroliști au protestat, dând vina pe ”nemernicul de arbitru”. Golul înfrângerii a fost unul care nu ridică mari semne de întrebare. A fost un gol penibil încasat de Petrolul, dar nu în urma unei faze incorecte.

Mari semne de întrebare trebuie să își pună aceia care își fac iluzii că Petrolul, cu Joița și Selymes la butoane, dar și cu actualul lot, poate să spere la playoff. Va fi o minune dacă Petrolul se va salva de la retrogradare, în aceste condiții, așa cum era de anticipat.

După eșecul cu 1-0 de la Iași, Petrolul se poate gândi cu temei la momentul în care va obține prima victorie în acest sezon. Pentru că pare unul îndepărtat.

În rest, ca joc, o jale prelungită, spartă de pasa de excepție a lui Zoubir pentru Voinea, care a ratat incredibil! Zoubir, de altfel, a fost singurul fotbalist al Petrolului care a arătat că are calitate. Iar cine a avut ochi să aducă fotbaliști precum Petrișor Voinea, Altamaa, Moussa sau alți neica-nimeni ar fi  bine să poarte ochelari!

foto:digisport

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*