Petrolul a pierdut cu Astra, taman când a jucat cel mai bun fotbal din acest sezon

petrolul.astra.penalty.marinescu A fost pentru prima dată în acest sezon când Petrolul a arătat un fotbal încântător și a ratat obținerea unui rezultat pozitiv din cauza superficialității la finalizare, dar și a nesăbuinței unor fotbaliști ca Varga și Marinescu, ambii ratând lovituri de la 11 metri. Nu din cauza ghinionului! E cea mai bună scuză să crezi asta!

Când cel mai bun fotbalist al Petrolului a fost Zoubir, prezent în mai toate fazele ofensive, era firesc să fie, măcar la una dintre cele două lovituri de la 11 metri executant! Așa, un figurist și un ”încruntat” și-au bătut joc, efectiv, de un efort colectiv admirabil.

Astra a câștigat cu 1-0, grație golului marcat de Dandea, după un corner executat de Budescu, dar Petrolul a arătat bine. Și asta contează!

Dacă ar fi contat și Lemnaru măcar un pic în meci, poate era și mai bine. Oricum, s-a văzut că schimbarea antrenorului a adus și schimbarea atitudinii față de joc, mai ales față de cel ofensiv. Și dacă din fiecare eșec este câte ceva de învâțat, după Petrolul – Astra lecția e banală: nu dai gol dintr-o mulțime infinită de ocazii, îți meriți soarta!

foto: dolcesport

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*