Petrolul a dat o nouă conotație penibilului în fotbal: a pierdut pe merit cu Voluntari!

voluntaripetrolul Petrolul a adormit la loc taman când trebuia să se trezească la realitate. În meciul cu FC Voluntari a fost depășită categoric, la toate capitolele, și a pierdut doar la limită, 0-1, grație prestației excelente a lui Pecanha. Portarul Petrolului a parat un penalti și a mai scos cinci mingi foarte grele, trimise pe spațiul porții sale, de trei ori intervenind în situații de unu la unu!

Petroliștii nu au avut niciun fel de atitudine, la acest capitol doar Benga, Bucșa și Zoubir arătând măcar că vor să joace. În rest, pământ de flori! Iar când nu ai atitudine, nu ai nimic. Diferența dintre meciul cu FCSB și cu Voluntari, la acest capitol, a fost imensă!

Sigur, au fost multe absențe, dar când te bate FC Voluntari, o echipă care nu a mai bătut pe nimeni până la acest joc, nu prea ai ce să mai comentezi. Norocul, dacă se poate spune așa, este acela că fotbalul îți dă șansa să te revanșezi rapid. Dacă Petrolul câștigă în cupă la Timișoara și acasă cu Iașiul, totul se poate rescrie.

foto: razvan păsărică

 

3 Comments on Petrolul a dat o nouă conotație penibilului în fotbal: a pierdut pe merit cu Voluntari!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*