Peteleu, pe bune?

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-FC BRASOV, LIGA 1 (20.02.2015) Dintre toți foștii sau actualii fotbaliști de la Petrolul care apar pe lista creditorilor, cea mai deranjantă prezență este cea a lui Andrei Peteleu. Omul vrea de la Petrolul 40 000 de euro, el știind pentru ce!

Interesant este că acest Peteleu, venit în vară la Petrolul, este unul dintre puținii fotbaliști care au luat de bună varianta conform căreia trebuie să se înscrie la masa credală pentru a obține bani de la club. În afara lui, dintre fotbaliștii din actualul lot, doar Geraldo se mai află într-o astfel de situație. Dar, atenție mare!, Geraldo a făcut pentru Petrolul, pe teren, cât nu vor face 20 de petelei la un loc, niciodată!

Cum naiba să ceri tu, Peteleu, neica nimeni în fotbal, cel puțin la Petrolul, bani de la club, fără să ai așa o doză minimă de rușine uitându-te la ceea ce reprezinți tu pentru clubul acesta, acum. Adică mai nimic!

Dacă doar banii te interesează, du-te băiete la un club care își dă salariu degeaba. Că pentru aranjat freza  și alergat împrăștiat, așa cum o faci tu, nu cred că te poate plăti cineva în fotbalul real.

Scuza lui Andrei Peteleu ar putea fi zestrea genetică. Tatăl lui, Ioan Peteleu, fost viceprimar în Bistrița, a fost în centrul unui scandal monstru, pe plan local, pentru că nu a vrut să renunțe la locuința ANL în care domicilia, deși veniturile sale erau substanțiale.

Asta e, așchia nu sare departe de trunchi, dar de ce a trebuit să sară taman în curtea Petrolului, doar unii știu!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*