Peluza Sud să stea la ea acasă! Nu e binevenită la Ploiești!

peluza Aici nu mai e vorba despre susținerea pentru Petrolul sau pentru Asesoft. Este vorba despre fanii sportului ploieștean, indiferent că e baschet sau fotbal. Pentru că oficialii Asesoftului au aflat că Peluza Sud (ei se cred cei mai înfocați fani ai Stelei București) vrea să vină la meciul de baschet și pentru că al lor club nu și-a asumat răspunderea pentru posibilele ei acțiuni s-a luat decizia, istorică, să se intre pe baza buletinului de Prahova.

Revoltător, ar spune unii! Dar absolut justificat, spun ploieștenii! Să stea acasă Peluza Sud, că a făcut numai nenorociri prin țară, pe unde a fost, și la baschet, dar și la fotbal.

Scaunele rupte de pe Ilie Oană, bannerele obscene pe care steliștii le-au introdus pe stadion, la meciurile contra Petrolului, mesajele vulgare și atât pe care le are Peluza Sud, recomandă această grupare ca una care ar face bine să-și mănânce semințele și pufuleții prin prelungirile cimitirelor din zona pe care o reprezintă. Adică prin locurile alea unde unii dintre ei se tatuează cu pixul!

Indivizii de joasă speță, sămânțarii și golănașii de București nu sunt bineveniți la Ploiești.

Sigur, înțelegem că, fără identitate la fotbal, ei caută să susțină Steaua la baschet. Stați potoliți, că nici băieții ăia de la baschet nu vă vor! Dar e clar că ei nu vor să vină la Ploiești pentru asta, ci pentru altceva. Pentru că ei știu că au fost protejați până acum, problemele generate de ei au fost minimalizate pentru că erau fanii ”speciali” ai unei grupări favorizate de când se știe ea, în orice sport și în orice activitate.

Fanii sportului ploieștean nu au nevoie de provocările ordinare ale Peluzei Sud. Prin decizia istorică luată de Asesoft, gruparea ploieșteană s-a protejat. A pus prezervativ peste ceea ce reprezintă Peluza Sud. Așa se face, dacă nu vrei să ai probleme!

foto: mysport.gsp.ro

2 Comments on Peluza Sud să stea la ea acasă! Nu e binevenită la Ploiești!

 1. De orice peluza ar fi ea …de dreapta sau de stanga, de nord sau de sud … galeria lu’becali indiferent ca se numeste FCSB sau steaua , NU ESTE si NICI NU VA FI BINE PRIMITA LA PLOIESTI !.. Sa umbli de peste 60 de ani numai cu SMECHERII si cu ” DIRECTIVE de SUS” , cu ARBITRII de CASA ( gen Coltescu-Balaj ) si tratati prin IGNORANTA COMISIILOR FRF in ce-i privesc si …sa trimiti cu adresa de cca 3 ani , sesizari peste sesizari si … implicit ,anchete peste anchete DNA, DIICOT samd la un club care-si doreste doar performanta pe criterii sportive si „fair-play” …..este un afront adus fotbalului nostru si sportului in general !

 2. Vorbeau cei cu”băieție,șmecherie pe bani de la primărie”
  Din punctul meu de vedere as dori niște justificări pentru insinuarile comportamentale in ceea ce privește peluza SUD+ca autorul articolului uita comportamentul huliganic,derapajele de atitudine si calitatea publicului ce a efectuat anul trecut deplasarea in Ghencea (nu i-a întors nimeni acasa de fluturasi ce au fost)
  Rade ciob de oala spartă domnule autor 😉
  Aceasta deplasare face parte de fapt dintr-un manifest contra ciobanului si din dorința de a deștepta suflarea stelista.(D-aia nu mai poate sudul de contrele cu galeria adversa )
  Va mai spun una tare? In Ploiești s-ar putea ca Steaua sa aibă mai mulți suporteri decât va imaginati+cand juca petrolul pe la flacăra Moreni nici dreacu nu mai era gazar….
  Cu respect,
  Un cititor frecvent al dumneavoastră !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*