Pe suporterii Petrolului îi întreabă cineva ce vor de la echipa lor?

fanipetrolul Evident, întrebarea nu poate să includă printre răspunsuri numele lui Dan Capră, cel care, de multă vreme, a rupt orice legătură cu fanii. În schimb, însă, ar fi fost frumos, sau cel puțin normal, ca titularul mărcii FC Petrolul, al palmaresului, recte municipalitatea ploieșteană, să aibă o astfel de inițiativă. Nu că ar fi avut vreodată vreun gând în acest sens.

Vidul de putere creat de arestarea lui Bădescu e scuza perfectă pentru ignorarea situației de la Petrolul. Merge și cu Capră, nu-i așa? Chiar dacă Petrolul a ajuns doar o jucărie în sufrageria acestei familii!

Chiar dacă se alege praful de un simbol al orașului, cel mai important în plan sportiv, merge și așa pentru cei din fruntea Ploieștiului. ”E o societate privată, nu putem face noi curățenie în societatea altuia!”- este o altă scuză de doi lei. Pentru că se poate ajunge foarte ușor, dacă s-ar vrea cu adevărat, la o despărțirea între municipalitate și actuala conducere FC Petrolul.Cel puțin așa susțin unii avocați care au analizat atent actele semnate în acest sens.

Obișnuiți ca după 89 nicio mișcare de salvare a sportului ploieștean să nu fie inițiată de conducătorii urbei, fanii Petrolului vor ieși din nou în stradă. Luni, înainte de meciul cu Chiajna. Poate că, măcar acum, într-o perioadă în care vocea străzii pare să conteze, să fie ascultați, nu doar auziți, și fanii Petrolului!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*