Pas important pentru trecerea stadionului Ilie Oană la CSM Ploiești

ilieoana Astăzi a avut loc o întâlnire a comisiei mixte SGU – CSM pentru preluarea stadionului Ilie Oană de către Clubul Sportiv Municipal. Totul a fost OK, iar preluarea de către CSM este una benefică pentru echipa ploieșteană.

”Din punctul meu de vedere s-a făcut o greșeală atunci când stadionul Ilie Oană a fost dat în administrare celor de la SGU. Nu era cazul, SGU fiind o societate comercială. Acum se poate spune că stadionul a revenit acolo unde îi este locul. Și voi face totul ca Petrolul să aibă, din acest punct de vedere, o mână întinsă din partea noastră. Sunt petrolist, echipa asta are tradiție, are palmares și este normal ca toți să o ajutăm, nu să îi dăm în cap. Faptul că este vorba despre o socitate privată care administrează clubul, care a tot fost invocat înainte, este absolut logic, altfel neexistând posibilitatea ca Petrolul să aibă licența pentru Liga I. Concret, prin această revenire a stadionului la CSM se face un pas spre normalitate!, a declarat pentru Prahovasport Cezar Stoichiciu, directorul CSM Ploiești.

Prin trecerea stadionului la CSM Ploiești, Petrolul va plăti pentru un meci jucat acasă aproximativ 4000 de euro, nu 13.000, plus TVA, cum trebuia să plătească în perioada în care stadionul se afla la SGU.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*