Partizan s-a calificat în playoff-ul Champions League, învingând o anume echipă FCSB!

partizan.fcsb Partizan Belgrad s-a calificat în playoff-ul Champions League după ce a trecut cu 4-2, pe teren propriu, de o echipă prea mică pentru un război atât de mare: FCSB!

Meciul a început perfect pentru sârbi, care au marcat pentru 1-0 încă din minutul 8. Greșelile sârbilor din apărare au făcut, însă, ca FCSB  să marcheze de două ori ți să creadă că bănuții din Champions League se apropie din nou de buzunarele lui nea Gigi. Nu a fost așa, pentru că repriza secundă a rezolvat cazul, sârbii câștigând cu 4-2, ratând și un penalty.

Per ansamblu, Partizan a jucat mult mai bine în trei dintre cele patru reprize ale dublei manșe, doar fanii de carton ai FCSB-ului și comentarorii de la PRO TV fiind distruși după un astfel de meci, în care echipa  mai bună s-a calificat.

Pentru binele fotbalului românesc este mult mai bine că FCSB nu s-a calificat, diminuându-se riscul unei rușini mai mari. Va fi probabil, una mai mică, în playoff-ul Europa League, acolo unde FCSB și talentatul antrenor Rădoi sunt chemați să mai rezolve un caz, să mai bifeze o eliminare și să termine odată cu acest coșmar al meciurilor europene în 2015!

foto:digisport

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*