Obrigado, Santos! Portugalia a câștigat EURO 2016 în principal grație antrenorului ei!

santos Toți aceia care au râs de Portugalia că nu a putut bate Islanda și că nu a câștigat în grupe ar trebui să se ascundă! Dar nu e cazul, pentru că fotbalul, până la urmă, își premiază cunoscătorii. În cazul de față, poate mai mult decât oricine, pe Fernando Santos, antrenorul lusitanilor care a excelat la acest Euro.

După pierderea lui Ronaldo, accidentat înlocuit încă din minutul 25 din cauza unei accidentări, au putu vedea și novicii ceea ce cunoscătorii văzuseră de mult: că Potugalia nu înseamnă doar Ronaldo, fiind una dintre cele mai bine organizate echipe de la Euro, grație lui Santos!

Și, după ce Patricio și șansa au contribuit la intrarea în prelungiri, Portugalia a căpătat oxigen și a luat meciul pe cont propriu. A ratat prin Eder, mingea sa fiind parată de Lloris, a lovit bara prin Rafael, în minutul 104 și a marcat golul izbăvitor prin Eder, în minutul 109!

Și totul a plecat de la geniul lui Santos, care, în minutul 80, când francezii dominau  autoritar, a trimis pe teren un atacant, Eder, în locul unui mijlocaș, Renato Sanchez! Genul de mutare pe care doar marii antrenori o fac în finala Euro, și pe terenul gazdei competiției!

Obrigado, Santos! Felicitări, Portugalia!

1 Comment on Obrigado, Santos! Portugalia a câștigat EURO 2016 în principal grație antrenorului ei!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*