Nu l-ați vrut pe Ciobanu! Ați adus un David care trage cu Pra(e)știa, ca un Mișel(ăricu), de îi apucă Benga!

prestia Petrolul în meciurile din 2016 a excelat prin neputință! Iar cireașa pe tort a pus-o apărarea, care a gafat impardonabil la fiecare meci. Goluri primite ca în curtea școlii, hențuri copilărești în careu, marcaj de amatori care joacă în parcările dintre blocuri.

Nu-i bai, e lispă de valoare, e limpede, dar lumea trebuie să știe că ați avut alternative, dar le-ați dat cu flit, pentru ”a merge pe mâna voastră”. Dacă ați făcut-o, suportați consecințele ca niște bărbați, nu mai căutați scuze de copii răsfățați!

Sorin Ciobanu este un fundaș central care a așteptat toată iarna o ofertă de la Petrolul. Și-a dorit cu ardoare să revină la echipa pe care o iubește și a sperat că va face parte din lotul Petrolului, mai ales că echipa avea nevoie de oameni dedicați!

A așteptat în van, căci nu de oameni dedicați aveau nevoie ei, ci de ”unelte” de săpat blazonul galben-albastru!

”Este un regret imens pentru mine. Am așteptat până în ultima zi un semn de la Petrolul. Știu că domnul Rădulescu a discutat cu șefii Petrolului despre asta, dar nimeni de la Petrolul nu m-a căutat! Aș fi jucat la Petrolul și pentru 500 de euro salariu, nu ar fi contat banii. Pentru că în situația dramatică a clubului, nu salariul era important!”, ne-a declarat Sorin Ciobanu, care în ultima zi a perioadei de transferuri a semnat cu Juventus București.

Acum, să nu creadă cineva, nici măcar Ciobanu, că dacă el era în apărarea petrolistă, lucrurile s-ar fi schimbat. Dar, cu siguranță, ar fi fost pe teren un om care ar fi ”ars” pentru Petrolul, care ar fi luptat, nu ar fi sărit coarda! O bezmeticeală defensivă, în care David trage cu Pra(e)știa, ca un Mișel(ăricu), de îi apucă Benga, poate nu avea nevoie de Ciobanu, care să dea drumul la câini.

Ciobanu nu este vreun super-fundaș, dar este, indubitabil, un adevărat petrolist! Din păcate, ca mai mulți petroliști adevărați, el și ceilalți nu au loc la Petrolul, care este al lor, nu mai este al nostru!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*