Nu căutați scuze acolo unde nu există: Petrolul – CSMS Iași n-a fost blat!

iasi Să fi fost blat acest meci ar fi fost cea mai bună scuză pentru unii dintre jucătorii Petrolului. Mulți, la acest joc, din păcate!

Petrolul – CSMS Iași nu a fost blat! Și am văzut destule meciuri de fotbal pentru a putea înțelege astfel de partide. Că au existat unii fotbaliști atât de slabi încât te gândeșeti că nu au vrut să joace este o altă discuție. Este valabilă, însă, pentru aceia care văd doar formal fotbalul. În eșență, jucătorii Petrolului, la meciul de ieri, au fost depășiți clar, la toate capitolele, diferenâa nefăcându-se în culise, ci pe teren. Acolo unde ieșenii au fost vii, iar petroliștii morți!

Dacă ne mințim și căutăm alibiuri din astea ieftine, că a fost blat, nu ajungem nicăieri. Am văzut că unii au mers până acolo încât să spună că meciulș a fost aranjat de Capră, din pușcărie! Distractiv și dureros să poți crede asta!

Adevărul este altul: în toate cele patru meciuri jucate în acest an, Petrolul a fost în suferință pe faza de atac. De data asta nu a mai existat vreo execuție a lui Filipe care să schimbe ceva! Deși putea să existe la bara din minutul 36! În rest, să fim serioși, suntem deficitari pe atac, mai ceva decât o babă cu un dinte care vrea să sfâșie o bucată de carne crudă!

Hai să nu ne mai culcăm pe o ureche și să spunem că a fost blat! N-a fost! Atât s-a putut! Cel puțin la meciul de ieri.

Fără Tamuz, fără De Lucas, cu Vasilache, Astafei, Mareș, Satli, Ipsa și Marinescu foarte slabi, Petrolul nu putea obține mai mult ieri! În condițiile în care a avut în față o echipă care a jucat ireproșabil!

foto: fcpetrolul.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*