Normal! Petrolul nu pierde cu FCSB!

tamuzocazie Nu este niciun fel de surpriză în faptul că Petrolul nu a pierdut nici în retur cu FCSB, remizând, 0-0, pe Ilie Oană. Mai mult, Petrolul chiar a luat meciul pe cont propriu, a încercat să-și asigure avantaj în prima parte a meciului și doar scăderea de potențial din partea secundă a petroliștilor a făcut ca meciul să aibă, per ansamblu, imaginea de echilibru.

Prima parte a meciului a fost una cu o singură direcție: spre poarta celor de la FCSB. Gazonul nu doar că a fost de slabă calitate, dar a părut și înclinat, în prima parte, spre poarta lui Niță. Din păcate, jocul avântat și ofensiv al Petrolului nu s-a concretizat și pe tabelă din cauza lui Tamuz, atacantul israelian ratând trei ocazii de gol, una dintre ele fiind imensă, cea din minutul 13, când a tras în Niță din poziție de singur cu portarul, în zonă centrală.

Mai mult, Petrolul a fost net superioară în prima parte la mijlocul terenului, acolo unde Ropotan chiar a jucat bine, dublat fiind de Bucșa.

În partea secundă jocul mijlocașilor petroliști a pierdut din turație și acest lucru s-a concretizat printr-o posesie mai bună a bucureștenilor. Oaspeții au avut și o ocazie mare de a marca, la o fază în care Faug – Porret a greșit grav, dar Chipciu a fost blocat de Pecanha, iar Hamroun nu a prins cadrul porții din 6 metri.

În final, însă, Petrolul putea să dea lovitura, la o fază creată de Nepomuceno, pasa lui pentru Zoubir, în poziție centrală, fiind prea puternică.

Chiar dacă și gazonul a influențat jocul, Petrolul a arătat ca o echipă care poate ieși, treptat, din subsolul clasamentului. Vestea bună pentru petroliști ar fi că seria de meciuri foarte grele a trecut, acum urmând câteva partide în care este obligatoriu să vină și victoriile! Pentru că potențial există.

foto: digisport

1 Comment on Normal! Petrolul nu pierde cu FCSB!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*