Noi medalii pentru gimnastica ritmică ploieșteană

ritmica Patru sportive din cadrul secţiei de gimnastică ritmică a clubului nostru – Cesima Nechifor, Denisa Stoian, Miruna Ciocârlan şi Sabina Enache – au participat la Turneul Internaţional Rumi & Albena, ediţia a XIX-a, ce a avut loc la Palatul Sporturilor şi Culturii din Varna, Bulgaria.

Primele trei au concurat sâmbătă şi au reuşit un bilanţ foarte bun, Denisa Stoian, care se numără printre cele mai bune zece sportive din România pe anul 2014, a câştigat trofeul categoriei Pre-Juniors, intrând în posesia a nu mai puţin de patru medalii: trei de aur, la individual compus, exerciţiu fără obiect şi coardă, şi una de argint, la cerc, într-o competiţie la care au participat 23 de sportive. La Junioare, Cesima Nechifor a ocupat de cinci ori locul al IV-lea, la individual compus, coardă, cerc, minge şi măciuci, iar Miruna Ciocârlan, sportivă aflată la primul concurs internaţional la prejunioare, a avut o prezenţă promiţătoare.

Duminică, a fost rândul Sabinei Enache  să concureze şi să câştige, ea reuşind să intre în posesia medaliei de aur la exerciţiul fără obiect.

Mai multe detalii, pe www.csmploiesti.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*