Ne bătură și oltenii!

ivan.petrolulcraiova Petrolul a pierdut cu Craiova, scor 0-1, după ce Ivan și-a bătut joc de Genev și a marcat la colțul lung. Era minutul 2, dar a fost suficient pentru o nouă înfrângere a lupilor. Au fost și ratări, nu multe, dar în dreptul Petrolului, după acest joc, nu se pot trece prea multe lucruri pozitive.

Nu a existat niciun jucător care să aibă realizări fotbalistice de remarcat, doar disponibilitatea la efort a lui Moussa fiind de luat în seamă. Puțin, foarte puțin, pentru a spera la o victorie.

Petrolul rămâne pe ultimul loc al clasamentului, nu are puncte, nu are bani, dar nu trebuie să dispere, din perspectivă sportivă. Nu pentru că jocul arată cine știe ce perspective, ci pentru că sunt echipe mai slabe. Oricum, nivelul de joc nu va putea rămâne scăzut la infinit, fiind de așteptat ca el să crească. Important va fi ca antrenorul să se lămurească mai repede care sunt fotbaliștii pe care se poate baza și care sunt aceia care fac figurație. Și, din păcate, sunt cei mai mulți!

foto:dolcesport

1 Comment on Ne bătură și oltenii!

  1. Hai sa facem ceva cu „animalul” cu nume de rata. Mai, daca este de datoria ta sa ai grija de gazon, fa-ti datoria. Nu poti? Da-ti demisia. Esti un ……dar la salariu… Dublu, triplu. Nu e vorba ca din aceasta cauza au pierdut meciul. Ne facem de ras in toata tara….O conducere locala si judeteana de c…t. DECI: nu poti sau nu ai resurse – De mi si a!!! Aaaaaa …. nu putem ca luam spagalache? Atunci: Caragiale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*