Ne bătură ei sau ne băturăm noi?

astafei E și asta o întrebare, dar răspunsul, oricare ar fi el, nu schimbă cu nimic faptul că Petrolul a bifat a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu.

CSU Craiova, care nu este și nici nu poate fi vreodată Universitatea Craiova, așa cum au etalat oltenii din staff pe echipamentul lor, a fost echipa mai pragmatică și, în definitiv, mai eficientă. Pregătiți pentru a absoarbe o presiune anostă a Petrolului, oltenii au dat lovitura la prima fază fixă. Brandan a executat perfect o lovitură liberă, iar Rocha, scăpat din marcaj de Filip, a reluat simplu, lângă bara din stânga porții lui Pecanha. Zbaterea Petrolului, care a urmat, am mai văzut-o, pe Ilie Oană și la meciurile anterioare. Și nu a adus nimic pe tabelă, până la pauză. Imediat după reluare, Mareș a deviat o minge, Astafei a preluat și a marcat la colțul lung, pentru o efemeră egalare. La doar 2 minute după acest moment, Ipsa îl faultează din spate pe Rocha, Balaj dictează corect penalty pentru oaspeți și îi arată cartonașul galben croatului, deși trebuia să îi dea roșu.

Brandan a transformat cu ură, parcă, penaltyul acordat și era 2-1 pentru olteni. Și așa a rămas, pentru că Teixeira a ratat penalty-ul acordat, corect, Petrolului în minutul 79. Filipe a tras slab, Bălgrădean a ghicit și asta a fost!

Greșelile petroliștilor, coroborate cu pragmatismul Craiovei au creat o mixtură care a trimis punctele în contul oltenilor. Nu știu dacă echipa oaspete ar fi meritat să ia toate punctele, dar știu sigur că Petrolul nu merita să câștige.

La final, Săndoi a zis că a văzut unul din cele mai frumoase meciuri din Liga I (halucinant!!!), iar Rednic s-a supărat și a declarat că, de acum încolo, dacă e să piardă, o va face pe mâna lui!

Păi, până acum, pe mâna cui ai pierdut, domnule Rednic?

foto: looktv.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*