Ne-ai lămurit, generale!

iordanescu.anghel Da, este cât se poate de limpede! Ne-ai lămurit, generale, că tu și fotbalul modern sunteți două paralele de toată frumusețea.

Ne-ai lămurit că ești un tehnician fricos, mulțumit că a câștigat cu 1-0 cu Faroe, că nu a pierdut cu Irlanda de Nord și cu Ungaria. Când, în realitate, generale, ai întâlnit trei panarame de echipe, iar echipa ta a marcat un amărât de gol.

La Budapesta, România a întâlnit cea mai slabă echipă a Ungariei posibilă, dar Iordănescu a jucat în stilul lui, cu doi închizători, a preferat să aibă posesie și atât. Două șuturi periculoase în 90 de minute, prea puțin pentru o echipă care vrea la Euro.

La mișto, Budescu a fost trimis pe teren în minutul 80! În rest, schimbarea aia făcută în minutul 90, când l-ai trimis pe teren pe Maxim, tot la mișto, te-a dat de gol, generale!

Ți-a ieșit și asta! Ai luat punctul mult visat! Când a plecat Pițurcă, am crezut că mai prost nu poate juca naționala noastră! M-am înșelat, generale! Și când mai pupi cruciulițele și icoanele alea, principala  tactică de joc, gândește-te doar la faptul că norocul chior al lui Piți, atunci când a fost prezent la tragerea la sorți, a adus echipa asta într-o grupă penibil de slabă.

”Nu cred că trebuie să fie România pe primul loc în grupă”, ai declarat la final, generale! Dacă nici în grupa asta, în condițiile în care singurul adversar real, Grecia, este pulbere, nu trebuie să fii pe primul loc în grupă, atunci e limpede, generale!

Nu-i bai, că fricos ai fost și în 94, doar că atunci ai beneficiat de o generație de excepție, care te-a scos!

Acum, când n-o mai ai, ți se văd limitele, generale!

Stai liniștit, se vor găsi alții să te laude că ne duci la Euro! Dar iubitorii  fotbalului adevărat nu pot aprecia nimicul oferit!

 

1 Comment on Ne-ai lămurit, generale!

  1. Cel mai slab antrenor al nationalei din ultimii 25 de ani. La mondialele din America, generatia de jucatori a facut ca Romania sa ajunga pana in sferturi, dar daca am fi avut si un antrenor pe masura, am fi jucat finala.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*