Motivul ireal pentru care a câștigat Tricolorul LMV la masa verde!

tricolorul Așa ceva nu credeam că mai poate fi posibil în sportul de echipă, la nivel înalt, în anul 2015! Tricolorul LMV Ploiești a câștigat meciul din deplasare cu Arcada Galați, motivul fiind unul inimaginabil: echipa gazdă a fost incapabilă să prezinte legitimațiile jucătorilor.

Culmea, partida, care era oricum reprogramată din cauza unei toxiinfecții alimentare care a afectat jumătate din lotul ploieștean, ar fi trebuit să fie una în care gazdele aveau avantaj, băieții lui Marian Anton nefiind refăcuți din punct de vedere fizic.

Dacă tot au făcut deplasarea, ploieștenii au jucat, totuși, un meci amical cu gazdele, din respect pentru spectatorii care veniseră la sala din Galați și care nu aveau cum să bănuiască faptul că ai lor nu au legitimațiile de joc!

Oricum, dincolo de penibilul situației, Tricolorul se află pe primul loc al clasamentului și așteaptă acum vizita campioanei, Tomis Constanța. Partida va avea loc duminică, la Ploiești, și este de presupus că ambele delegații vor aduce la teren legitimațiile jucătorilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*