Mihai Pîslaru, rezultat de excepție la Campionatul Național de Atletism

mihaipislaru Sportivul legitimat la CSM – CSS Ploiești, antrenat de Maria Andrei, a fost omul primei zile de concurs la Campionatul Național de Atletism, desfășurat în sala complezului sportiv Lia Manoliu, din București.

În ciuda faptului că este junior 2, Mihai Pîslaru a câștigat proba de 400 de metri, cu un timp excepțional, 49 de secunde, performanță care i-a asigurat titlul de campion al României la tineret și vicecampion la seniori!

Mai mult, el a spulberat, efectiv, recordul categoriei sale de vârstă, juniori 2, depășin cu aproape o secundă vechiul record, ceea ce înseamnă o diferență colosală față de vechiul record.

Mihai nu doar că a obținut, astfel, baremul pentru calificare la Campionatul European de Juniori 2, care va avea loc în Georgia, ci a arătat că este una dintre principalele ”arme” ale delegației României pentru competiția continentală.

De remarcat faptul că secția de atletism de la CSM – CSS Ploiești a realizat în acest primele două luni ale anului 2016 mai multe rezultate de excepție, semn că sportivii și antrenorii de aici, în special Maria Andrei și Florin Andrei, își fac treaba cu profesionalism, o atitudine care trebuie apreciată de toată lumea!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*