Meciul dinaintea partidei e câștigat de Petrolul! Dar nu e cel care contează!

echipa Petrolul – FCSB, în returul semifinalei de Cupa României, este cel mai important meci pentru ploieșteni în acest sezon. O calificare în finală ar însemna enorm pentru Petrolul, mai ales după tot ce s-a întâmplat în iarnă.

Așa că meciul de mâine va fi unul de o însemnătate aparte, care va opune o echipă petrolistă tonifiată unei formații fecesebiste în evidentă pierdere de suflu.

Petrolul va putea conta pe Tamuz, Tchite și De Lucas, incert fiind Geraldo. Departea cealaltă, FCSB nu va conta pe Chipciu, incerți fiind Varela și Arlauskis. E clar că, din acest punct de vedere, Petrolul se poate spune că a câștigat meciul dinaintea partidei în sine. Dar va conta meciul de pe teren.

Acolo unde ar cam fi cazul ca golul primit de Petrolul în minutul 94 al partidei tur cu FCSB, dar și golul încasat anul trecut, la ultima fază a meciului cu Astra, să fie răzbunate, într-un fel sau în altul!

Atenție, însă! FCSB, de fiecare dată când a fost în momente delicate în timpul partidelor care au contat cu adevărat a fost salvată ”întâmplător” de arbitraje!

Și partea asta ar cam fi timpul să se schimbe, astfel că o eventuală calificare a Petrolului printr-un gol marcat la ultima fază dintr-un ofsaid evident și, eventual, cu mâna, ar putea fi răzbunarea perfectă. A providenței, nu neapărat a fotbalului!

8 Comments on Meciul dinaintea partidei e câștigat de Petrolul! Dar nu e cel care contează!

  1. Citind aceste randuri incurajatoare pt.petrolisti e corect ca sa aibe moral,dar soarta calificari ramane sa se stabileasca pe teren,asi fi foarte fericit sa castige ca prea mult au incercat ce-i dela Steaua sa destabilizeze echipa ploiesteana. Videl veteran fan… de 55 ani Suedia

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*