Mda! Franța a jucat slab, dar tot ne-a bătut!

romaniaeuro Înainte de a lăuda România pentru prestația din meciul inaugural, privind fondul problemei, e trist că poți pierde un meci cu un adversar care a jucat prost!

Ne-a bătut Franța, care a jucat slab, pentru că ei l-au avut pe Payet, iar noi pe Bogdan Stancu. Unul a dat gol în minutul 88 cu o execuție de fotbalist rasat, altul nu a fost în stare să o bage în poartă din 3 metri, nimerind portarul advers!

Or, la acest nivel, așa se face diferența. A fost 2-1 pentru Franța doar pentru că Evra a provocat penaltiul din care a egalat Stancu. Altfel, putea fi mai limpede mult mai devreme, chiar și într-un meci în care Pogba, Griezmann și Matuidi au fost ca și inexistenți.

Sigur, percepția generală a românilor este că naționala a jucat bine. În realitate, însă, Franța a jucat prost și naționala noastră trebuia să profite.

Nu e o înfrângere ca o victorie, cum zic unii, e o înfrângere și atât! Previzibilă și care pune presiune mare pe meciurile cu Elveția și Albania. Obiectivul rămâne același pentru unii: calificarea, mai ales că și locul trei poate aduce accederea în faza superioară. Dar, în mod realist, privind fondul, dacă luăm un punct cu Albania tot e bine!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*