Marchează și Petrolul două goluri într-un meci, anul ăsta?

amical Partida dintre Petrolul și Astra Giurgiu, programată în această seară pe Ilie Oană, de la ora 21.30, nu are cine știe ce miză. Petrolul joacă de amorul artei, Astra nu prea a mai jucat nici pentru asta!

Singurele puncte de interes ni le putem induce, astfel încât să existe o motivație suplimentară decât aceea de a fi adevărat suporter al unei echipe. Al Petrolului de fapt, că este peste puterea mea de imaginație să înțeleg de ce ar ține cineva cu Astra, în țara asta!

Petrolul are o problemă majoră, care rezidă chiar în jocul ofensiv lamentabil etalat în 2015! Ploieștenii au disputat 13 partide oficiale, 11 în campionat și două în semifinalele Cupei României, dar nu au reușit până acum să marcheze mai mult de un gol pe meci!

Petrolul, din acest punct de vedere, este unicat în Europa, acolo unde nicio altă echipă aflată pe podium nu a mai bifat o asemenea contraperformanță. Aceasta și aceea de a pierde patru partide la rând pe teren propriu.

Așadar, întrebările de interes, atât cât mai poate fi inters la un astfel de meci, ar fi două: 1.  Marchează Petrolul mai mult de un gol într-un meci, în acest an? și 2. Chiar poate echipa asta să mai piardă și a cincea oară la rând pe Ilie Oană?

Din perspectiva Astrei, sigur că va fi interesant de urmărit ce va face Șumudică la debut, deși e limpede că nimeni nu poate aștepta minuni de la el în letagia în care zace echipa giurgiuveană.

Dacă tot e programat meciul ăsta, măcar să fie spectaculos!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*