Lupul își schimbă părul, dar năravul ba! Petrolul nu pierde cu echipe mediocre!

fcsbpet Petrolul a debutat în noua ediție a Ligii I având o formulă de echipă încropită, cu jucători care încă nu se cunosc după prenumele pe care le au, dar a arătat o atitudine foarte bună, a avut determinare și a obținut doar un punct dintr-un meci cu FCSB din care, fără dubii, putea scoate mai mult. A fost FCSB – Petrolul 0-0 și ploieștenii au demonstrat că, și cu o echipă în plină formare, nu pot pierde cu oricine, în niciun caz cu echipe mediocre. Ca să bați Petrolul, chiar și un Petrolul cu jucători aduși gratis și din ligi inferioare, trebuie să ai potențial ofensiv. Iar o echipă ca FCSB nu are.

Petrolul, în schimb, s-a prezentat la meci și a jucat conform așteptărilor. Organizat, cu motivație și, cu puțină șansă și cu un alt atacant la finalizare la faza din minutul 88, în locul lui Rusu, putea chiar să ia cele trei puncte.

De remarcat, în tabăra lupilor, a fost prestația lui Nepomuceno, cel mai periculos petrolist pe faza de atac, dar și Pecanha, care a dat siguranță în defensivă, așa cum se anticipa.

Interesant a fost Zoubir, siguri pe ei au fost Benga și Porret, iar Selymes a fost atent, interevenind bine cu schimbările, Altama și Porret fiind schimbați pentru a nu primi al doilea avertisment.

Petrolul a început bine sezonul, chiar dacă îi va fi, probabil, mai greu cu FC Voluntari decât cu FCSB!

foto:digisport

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*