Lucian Rădulescu: ”Petrolul nu se refuză!”

luci Numele lui Lucian Rădulescu a fost vehiculat pentru postul de director executiv al Petrolului. Iar numele lui nu a apărut întâmplător în această ecuație. Rădulescu este petrolist, are un trecut legat de Petrolul, a devenit cunoscut grație Petrolului și atât cât a putut, a ajutat mereu Petrolul, chiar și material, în ultima perioadă.

”Este onorant pentru mine să fiu asociat cu Petrolul, în orice formă. Deocamdată, însă, nu m-a contactat nimeni pentru o astfel de discuție, dar dacă ea va avea loc eu voi da curs ofertei. Pentru mine, în viața asta, Petrolul nu se refuză și, indiferent de acționariat aș fi onorat să fac parte din nou din familia Petrolului!”, ne-a declarat Lucian Rădulescu.

 

2 Comments on Lucian Rădulescu: ”Petrolul nu se refuză!”

  1. Lasati-ne cu intoxicatiile astea,va plateste Lucica sa-i faceti reclama?
    Se propune singur?
    Cand era la Brazi nu a dat bilete suporterilor petrolisti si a trimis jandarmii sa dea suporterii afara din incinta stadionului,acum e petrolist?

  2. Daca maine un dinamovist ar cumpara echipa si ar aduce jucători de 100mil de euro si ar castiga si liga campionilor voi tot ati fi nemulțumiți si la-ți injura de toate neamurile doar ca e dinamovist.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*