Lămuriri despre sancțiunile de la CSM Ploiești

stoichiciu A fost un început de săptămână tumultos pentru echipele de handbal de la CSM Ploiești. La ambele structuri sportive au fost aplicate sancțiuni, acestea constând în diminuarea salariilor pe luna februarie.

Acțiunea coercitivă, orientată către secția de handbal, este una fără precedent în istoria CSM-ului.

”Nu m-am trezit eu, Stoichiciu, într-o dimineață și am zis că trebuie să sancționez handbaliștii și handbalistele! Aici este vorba despre drepturile și obligațiile fiecăruia. Eu am avut inițiativa de a convoca, așa cum era normal, comisiile de sport, pentru fiecare secție în parte, și, în conformitate cu termenii contractelor și cu articolele din Regulamentul de Ordine Interioară, dar și în baza rapoartelor întocmite de staff-urile tehnice s-au luat aceste decizii. Vă rog să nu uitați că este vorba despre bani publici și că trebuie să existe o justificare reală a cheltuirii lor!”, a declarat directorul CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu.

Mai mult decât atât, Stoichiciu a punctat faptul că un sistem ”dolce far niente” nu poate fi instaurat la club și a punctat că astfel de măsuri se vor aplica și la celelalte secții, dacă se va impune acest lucru.

”Nu e vorba doar despre handbal. Cine nu își face treaba, va fi sancționat, indiferent de secție. Cât despre handbal, să fim realiști! La băieți nici nu mai știu de când echipa nu a mai câștigat un meci, iar fetele să nu uite că atunci când au pierdut cu Slobozia, acasă, eu și ceilalți din conducere ne zbăteam să obținem bani de la Consiliul Local, ca să fie liniște la echipe! Tare mi-ar fi plăcut ca și băieții și fetele să bată tot și să mă pună în situația de a oferi prime, nu sancțiuni!”, a conchis Stoichiciu

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*