Ioana Ghizilă, fata de aur a baschetului ploieștean!

ioana_ghizila Este foarte greu să găsești la jocurile sportive din Ploiești o altă sportivă care să impresioneze atât de mult precum o face Ioana Ghizilă, la echipa de baschet a CSM-ului. Ioana, care va împlini 19 ani peste doar 3 zile, a reușit, cumva, doar ea știe cum, să își impună și să își mențină un nivel aproape ireal de exprimare în joc, în ciuda faptului că evoluează la o formație din subsolul ligii secunde.

Faptul că este singura jucătoare din al doilea eșalon convocată la echipa națională pare o acțiune consecutivă și logică a modului în care această jucătoare este capabilă să își pună amprenta pe orice meci în care evoluează.

Din păcate, Ploieștiul sportiv are o dilemă la fel de mare precum valoarea acestei sportive. Ioana Ghizilă este acum o pasăre de aur ținută într-o colivie de tinichea. Poate Ploieștiul să-i ofere ceva mai bun, pentru a nu pierde o astfel de jucătoare?

Răspunsul este negativ, evident, cel puțin deocamdată. Doar dorința ei de a ajuta echipa orașului natal nu va fi suficientă atunci când i se vor oferi șanse să zboare din colivia de tinichea. Pasărea de aur strălucește cu adevărat în lumina soarelui, iar soarele e ceva mai sus de liga a II-a din România!

Ioana Ghizilă va împlini 19 ani. Ani în care și-a construit o perspectivă care o poate propulsa rapid, în alți câțiva ani, spre visul de a deveni cea mai bună jucătoare de baschet născută în România.

Pare prea mult, dar nu e!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*