Insolvența lui Hagi!

hagi De ce se încăpățânează Hagi să fie antrenor? A fost un fotbalist colosal, impresionant nu doar pentru noi, ci pentru toți amatorii de fotbal din lume! Este un manager bun, chiar foarte bun, știind să își conducă afacerile, dar și Academia de fotbal. Cu toate astea, el vrea să își demonstreze că este și antrenor. Și nu îi iese!

Aseară, la meciul pe care Viitorul l-a jucat în Giulești, echipa lui Hagi a fost penibilă, a arătat ce ănseamnă insolvența jocului de fotbal. Cu doi oameni în plus, mai bine de o repriză, Viitorul a terminat la egalitate, 0-0. Iar Hagi, la final, a spus că e mulțumit de rezultat!

Asta nu este mentalitate de antrenor și cu atât mai puțin de Rege!

Hagi, cel care vroia ca echipele intrate în insolvență, care au probleme cu banii, să fie retrogradate, a arătat că este antrenor al unei echipe care etalează insolvența jocului de fotbal!  Ce ce mai rău, domnule Hagi? Să ai probleme financiare și să joci fotbal, sau să nu ai grija banilor și să vrei cu orice preț să menții în prima ligă o echipă artificială? Și nu doar în acest sezon, pentru că și în cele anterioare Viitorul s-a salvat mereu ”miraculos”.

foto: dolce-sport.ro

1 Comment on Insolvența lui Hagi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*