Indubitabil: Petrolul – Craiova, doar 1-0

petrolul Petrolul a obținut o victorie cât se poate de clară în meciul cu CSU Craiova, la capătul unei partide în care a dominat cu autoritate și a câștigat cu 1-0 după ce a ratat incredibil de mult!

Sigur, această prestație a venit și pe fondul unei prestații jalnice a oltenilor, dar asta nu știrbește cu nimic din meritele petroliștilor, care au luat cele trei puncte fără să aibă prea mari emoții.

Gavrilă a ratat două ocazii imense în primul sfert de oră, Mișelăricu a marcat un gol anulat pentru ofsaid, justificat, Zoubir a fost blocat și el în situație ideală, totul până în minutul 42, atunci când Paolucci a scos penalti cu eliminarea lui Kay. Tot italianul a executat, slab, ratând șansa de a deschide scorul.

Golul izbăvitor a fost marcat, cumva, de Astafei, în minutul 51, cu un șut pe mijlocul porții, iar avantajul Petrolului nu a fost amenințat cu adevărat până la final.

Trei puncte luate de Petrolul, dar, mai important, la capătul unui meci în care Petrolul a arătat bine, cu mult peste poziția din clasament. Dacă Timișoara și Chiajna pierd în runda asta, ecartul față de locul de baraj se reduce la doar 6 puncte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*