Incredibil! Cum să fie amendați suporterii pentru mesajul acesta?

bannerbotosani La meciul dintre FC Botoșani și Poli Timișoara a fost afișat acest banner, de către suporterii prezenți la meci. ”Avem aur de poleit catedrale, dar nu avem bani pentru spitale!”, acesta a fost mesajul, cu trimitere la tragedia de la Colectiv, pentru care fanii au fost evacuați și amendați!

De ce? Ce este scandalos în acest mesaj? Că este adevărat este limpede, atunci de ce e scandalos? S-a simțit lezată Biserica? Suntem pe vremea Inchiziției, sau ce?

Cum să amendezi niște tineri și să-i dai afară de pe stadion pentru așa ceva? Scandalos este faptul că unii din BOR se cred dumnezei pe pâmânt și sunt ținuți în brațe de un stat bolnav.

Mesajul este real, așa că dacă este o faptă ilicită afișarea lui, vreau să fiu și eu amendat! Și dat afară din țară, eventual!

foto: prosport

 

1 Comment on Incredibil! Cum să fie amendați suporterii pentru mesajul acesta?

  1. Au fost dati afara deoarece sunt SLABI. Pasii indicati erau uramtorii: 1. Domnule, dumneavoastra sunteti gabor, militian sau nu va ajuta creierul de incercati sa ma evacuati pentru dreptul la libera exprimare? 2. In caz in acre raspunsul nu sosea,se ruga organul a se identifica 3. In cazul in care organul isi arata superioritatea, se apela 112, iar cand soseau li se invedera ca „m-au scos afara abuziv, nelegal, desi am bilet pe stadion si nu am provocat scandal” 4. in acelasi timp cu punctul 3 se apela prin teledon direct sau sms pe cineva de la o televiziune locala 5. totodata, e indicat ca toti membrii grupului sa faca cat mai multe poze la fata locului, spre disperarea organului, pe care le expediaza imediat prin MMS, nu o data gaborii urmand cu de la MA-SA PUTERE PRIN TELEFOANELE OAMENILOR pentru a setrge potentialele dovezi 6.ulterior, se apeleaza la un avocat si se inarmeaza cu rabdare de 2-3, chiar si 4 ani, ptr.ca sistemul are grija de „tortionarii” sai si incearca sa ii protejeze maxim prin sanctiuni cat mai mici, eventual mustrari 7. se ajunge la instanta, unde daca sanctiunea nu e indestulatoare se trece…la Curtea Drepturilor Omului 8. Poate dura ani, dar bucuria e nepretuita, ptr.ca ulterior e indicat e a se face turul televiziunilor si al ziarelor locale ptr.informare 9. daca aveti si simt civic, se strang semnaturi pentru exluderea ciobanului din structruile institutiei de unde mananca, pentru a-l face de competitie si a indrepta ceva in tara asta plina de oameni de cacat…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*