În noroi până la gât: Craiova – Petrolul 2-0!

craiova Pe un gazon mult mai prost și ca acela de pe Ilie Oană, Petrolul a fost în noroi până la gât în meciul cu CSU Craiova. Și la propriu, dar și la figurat!

Schumacher a spus în mai multe rânduri că abia așteaptă primul meci de la Craiova pentru că echipa s-a pregătit foarte bine și că area valoare.

În noroiul de pe Extensiv s-a văzut altceva și, mai ales, s-a văzut faptul că mai este mult de lucru pentru ca jucătorii care fac parte acum din lot să alcătuiască, efectiv, și o echipă.

A fost 2-0 pentru Craiova după ce Vătăjelu a marcat după un penalti pe care în prima fază îl parase Cobrea și după un gol marcat de Nuno Rocha, la o fază în care Ivan a zburat pe lângă Begeorgi, iar Inez a respins greșit.

Indiferent de ceea ce a declarat Schumacher, nu cred, totuși, că vreun suporter petrolist chiar credea că echipa va juca fantastic la Craiova, după ce au venit 15 jucători noi. Grav este, însă, că nu a jucat mai nimic, în afară de două faze ale lui Paolucci și un penalti clar, în final, pe care doar un arbitru precum Avram nu l-a văzut, Petrolul nu a periclitat poarta gazdelor, chiar dacă a avut mai bine de o jumătate de oră de superioritate numerică.

A început sezonul de primăvară, dar Petrolul nu s-a prezentat, încă, la start!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*