În definitiv, cu toții suntem regimente române!

romania.ungaria.baner A sosit, din nou, momentul unui meci Ungaria – România! Un alt moment care crește exponențial așteptările noastre, nu neapărat din perspectiva fotbalului, ca joc, ci din aceea a fotbalului ca fenomen de masă.

Dacă mai adăugăm, ca bonus, faptul că românii nu prea îi înghit pe unguri, ca truism, nu ca instigare, este limpede că se prepară o frumusețe de cocteil, fotbalistic și emoțional.

Fotbalistic ne lăudăm că suntem lideri, chiar dacă nu i-am bătut de unguri la București, în această campanie. Și ne mai putem lăuda cu jucători precum Sânmărtean și Budescu, pe care ungurii nu-i au!

În schimb, au de partea lor o bună organizare, publicul și problemele din defensivă pe care le au tricolorii înaintea acestui joc.

O Românie întreagă așteaptă victoria care, să fim serioși, chiar ar parafa calificarea la Europene. Dar, poate, mai mult decât atât, așteaptă ca, măcar acum, să joace și România lui nea Puiu un fotbal modern, care să ne dea speranțe că  băieții cu echipamentul tricolor nu vor fi doar excursioniști prin Hexagon, la anul!

În mod normal, gol vom primi, dar, dacă vor juca Sânmărtean, Budescu și Keșeru încă din primul minut, putem marca mai mult ca ei!  E timpul ca, în meciul cu acești unguri, să dăm milităria jos din pod, pentru că, în definitiv, cu toții eram și suntem regimente române!

 

2 Comments on În definitiv, cu toții suntem regimente române!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*