În definitiv, ce vrea Moussa de la Petrolul?

moussa Sofien Moussa a jucat în prima parte a Petrolului și acum nu a mai ajuns la echipă. Deși are contract cu Petrolul, atacantul tunisian este nemulțumit că are de luat bani de la echipă și nu s-a prezentat la pregătiri. Este just, Petrolul are să-i dea bani lui Moussa, din urmă, așa cum are să dea bani tuturor jucătorilor din lot. Moussa, însă, se crede ceea ce nu este dacă forțează nota. A fost cel mai important atacant al Petrolului în prima parte a campionatului, dar nu pentru că este el ”wow”, ci pentru că Petrolul nu a avut pe altcineva mai bun.

Moussa nu ar trebui să uite că Petrolul i-a dat o șansă să se remarce și, de asemenea, trebuie să știe că nu are calitățile necesare pentru a fi titular la o echipă care are și alți atacanți în lot. S-a impus la Petrolul pentru că altcineva nu juca mai bine pe acel post. Principala calitate a lui Moussa este disponibilitatea la efort, asta se remarcă la el, nu tehnică deosebită sau eficacitate ridicată!

Moussa a luat-o pe urmele lui Farina și se vrea plecat de la Petrolul! Nu poți profita de faptul că echipa este într-o situație dificilă pentru a pune condiții după ce ai jucat câteva meciuri în Liga I.

Ploieștiul a văzut și atacanți mai buni ca tine, Sofien! Mult mai buni!

1 Comment on În definitiv, ce vrea Moussa de la Petrolul?

  1. Daca pleaca Moussa nu este o mare pierdere deoarce este un jucator care rateaza 10-15 ocazii ca sa dea un gol,este un jucator de forta,stil buldozer singura calitate fiind saritura la cap,Tamuz este cu 10 clase peste el,dar asta nu mai vrea sa joace si se da mereu accidentat.Concluzia daca pleaca Moussa o sa joace un retur pe la o echipa de liga 2 in alta tara sau chiar in liga 1 la noi dar va confirma exact la si ceilalti care au plecat:Gui,Alcenat,Manasse,Hamza,Bokila,Boudjemma etc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*