Handbalistele CSM-ului au ieșit onorabil din dubla de foc a campionatului

fetecsm O înfrângere la 6 goluri diferență cu echipa campioană, după ce la pauză ploieștencele au condus, și un eșec la cinci goluri pe terenul vicecampioanei, după o zi pierdută pe drum, sunt rezultate onorabile pentru CSM Ploiești raportate, evident, la valoarea adversarelor, dar și la faptul că Hrupec nu a putut conta pe Tudor și Bozovic, două handbaliste importante pentru gruparea ploieșteană.

De fapt și această dublă cu CSM București și HCM Baia Mare a reliefat, ca joc, prestația de ansamblu a fetelor de la CSM Ploiești în acest sezon. Cu momente extraordinare, în care nimeni și nimic nu părea a le sta în cale, dar și cu perioade de cădere, taxate imediat.

În aceste condiții. cu doar două runde înainte de finalul competiției, în care CSM va înfrunta ultimele două clasate, locul 6 pe care se află echipa și pe care va termina campionatul pare unul just.

De remarcat forța de atac a plieștencelor, în acest sezon, echipa antrenată de Hrupec având a treia ofensivă din Liga Națională, după HCM Baia Mare și CSM București, logic.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*