Halep, dezintegrată la Roland Garros de Lucic – Baroni

halepgarros Primul set al confruntării dintre Simona Halep și Mirjana Lucic-Baroni a fost unul echilibrat din cauza faptului că Halep s-a încăpățânat să joace pe forehand-ul croatei. Iar Lucic a făcut ravagii cu această lovitură. Așa a reușit să se desprindă de două ori la două jocuri distanță, 3-1 și 5-3, Halep revenind, însă, de fiecare dată. A treia oară, însă, Mirjana Lucic- Baroni nu a mai greșit și a câștigat primul set cu 7-5, obsesia lui Halep de a juca pe forehand-ul croatei fiind, efectiv, de neînțeles.

Și în startul setului secund lucrurile au stat la fel, astfel încât nu a fost nimic surprinzător că Lucic-Baroni a făcut rapid 4-0, Halep părând a fi ruptă de realitatea jocului, continuând să-i pună în valoare forehand-ul adversarei. Să nu mai vorbim de Victor Ioniță, antrenorul fantomă, inutil la superlativ. A fost 6-1 pentru Lucic in setul 2.

Lucic – Baroni a făcut un meci fabulos pentru că, probabil, nici la antrenament nu i s-ar fi returnat mingile exact acolo unde le aștepta ea. Dacă mai menționăm și faptul că jucătoarea croată este cu 10 ani mai mare decât Halep, înfrângerea capătă conotații și mai rușinoase.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*