Hal de presă: Fanatik împotriva intereselor Petrolului!

ilieoana Nu e pentru prima dată când fanatik.ro încearcă să facă rău Petrolului prin niște tentative de articole, bazate pe sursele lor ”infailibile”. Mai nou, Fanatik a anunțat  că Petrolul este ”out de pe Ilie Oană”, o aberație imensă, care vine la doar câteva zile după ce șeful CSM Ploiești a anunțat că Petrolul va juca toate meciurile de acasă pe Ilie Oană, la un tarif de 3000 de euro per eveniment!

”Sursele autorizate fanatik.ro din anturajul echipei prahovene au precizat că începînd cu data de 1 ianuarie 2016 arena din Ploiești a fost închiriată de către Primărie către echipa CSM Ploiești, o echipă din liga județeană. „Contractul este valabil pe o perioadă de trei ani! Dacă cei de la CSM nu vor dori ca Petrolul să joace pe stadionul <Ilie Oană>, formația din Liga 1 nu va disputa nici un meci pe acea arenă!”, decretează sursele din cadrul formației prahovene.”- au scris cei de la fanatik.

Evident, CSM Ploiești a dezmințit imediat această aberație, precizând că, dacă se mai întâmplă, publicația va fi dată în judecată!

Băi băieți, luati-vă voi sursele alea autorizate și duceți-le la ”marele”vostru șef și faceți ceva pe ele. Cam ce faceți voi zilnic, în niciun caz jurnalism! Din fericire, însă, la Ploiești, toată lumea a înțeles că presa centrală este aservită și nu a avut ochi pentru Petrolul decât pentru can-can și fitile de doi lei!

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*