Hai s-o lămurim și cu Stoichiță: e limpede, ei au Petrolul lor, noi- pe al nostru!

mihai-stoichita Am tot sperat să fie o glumă proastă, dar n-a fost!

Stoichiță, omul care făcea mișto de Petrolul nu demult, omul de care TVR-ul nu știa cum să scape atunci când juca naționala, că hop, apărea și el în studio, omul pe care l-am auzit perorând de sute de ori, omul care este nu are vene prin care să curgă tot sângele de stelist pe care-l are și-a dat seama, iaca, de faptul că e mai bine să ia niște bani de la Petrolul, că e mai bine să accepte ”provocarea”, cum a spus el.

Bine, Stoichiță e și simpatic în felul lui, dar e un fel pe care-l înțeleg puțini! Stoichiță e simpatic pentru că a ajuns să nu mai aibă oricum niciun fel de demnitate și să accepte oferta venită din disperarea unor patroni care vor multe, dar arată o incompetență crasă. S-a ajuns la varianta Stoichiță după ce lui Niculescu i s-a propus praful de pe tobă, după ce Oprița și Ganea au refuzat elegant. Ce mai contează pentru ”Lippi”. Bani să iasă!

Colac peste pupăză, a mai venit cu el și păcăliciul de Răzvan Rotaru, alt ”expert” stelist plin de impresii.

Stoichiță știe că echipa asta va avea și rezultate și că mai sunt de jucat 25 de meciuri până la final. Și se salva cu orice antrenor, chiar și cu Mișu Oancea. A profitat de oferta conducătorilor petroliști și a luat-o cu ambele mâini.

După gafa impardonabilă cu Joița ți Selymes, să îi aduci acum pe Stoichiță și Rotaru mi se pare o blasfemie pentru spiritul Petrolului. Domnilor, prea lăsați pe oricine să poarte însemnele acestea! E clar, voi aveți Petrolul vostru, noi pe al nostru.

4 Comments on Hai s-o lămurim și cu Stoichiță: e limpede, ei au Petrolul lor, noi- pe al nostru!

  1. Gata cu „spiritul Petrolului” suntem in anul 2015! Stati cu picioarele oe pamant! Totul este pentru bani totul este comercial fiecare isi vede treaba lui. Toti vrem Petrolul sus. Cat mai sus! Restul e… apa de ploaie si multi care profita sa mai suga niste bani de undeva si sa mai scoata capul. Lasa-ti oamenii. Ca ala e …. asa…. ca celalalt e mai putin….Deci: Hai PE TRO LUL !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*