Guarani și Sporting Cristal, performerele ”grupei golurilor” din Copa Libertadores

libertadores Club Guarani a reușit scorul rundei în meciurile jucate azi noapte în Copa Libertadores. Echipa din Paraguay, fără victorie în primele două meciuri, a făcut instrucție cu Deportivo Tachira, din Venezuela. Guarani s-a descătușat și a câștigat cu 5-2, echipa din Paraguay având cea mai mare medie de goluri marcate și primite în meciurile jucate în Libertadores, în acest sezon (5,3 pe meci!)

În celălat joc al acestei grupe, denumită, deja, grupa golurilor, Sporting Cristal a dat lovitura și a obținut primul succes stagional pe terenul liderului Racing Club. Dubla lui Lobaton a fost decisivă pentru a provoca primul eșec echipei care câștigase primele două meciuri cu scoruri confortabile: 5-0 cu Tachira și 4-1 cu Guarani!

Dincolo de faptul că această grupă, a opta, este una în care se marchează foarte mult, după rezultatele rundei a treia e clar că va fi o luptă în trei pentru primele două locuri, care asigură calificarea în faza următoare.

Deocamdată, Racing are 6 puncte, Sporting Cristal are 5, iar Guarani -4. De remarcat faptul că echipa din Peru (Sp. Cristal) a adunat cinci puncte în condițiile în care a jucat, deja, atât pe terenul lui Guarani, unde a remizat,2-2, cât și pe terenul lui Racing Club, unde a câștigat azi noapte.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*