Geraldo și mai cine? Va avea vreo șansă Alecsandru?

petrolulantrenilieoana Petrolul a intrat în săptămâna decisivă pentru startul returului din Liga I. Dincolo de problemele de altă natură, Rednic are de rezolvat problemele din planul sportiv. Vine meciul cu FC Brașov, vineri, și Petrolul va conta doar pe un fundaș central cu eperiență în prima ligă: Geraldo! Asta în condițiile în care Geraldo va fi conectat sută la sută la joc, așa cum ar fi normal. Și, dacă, Doamne ferește!, nu se va accidenta și el.

Satli va fi suspendat din cauza catonașului roșu primit în meciul cu Chiajna, iar Ipsa nu a revenit din Croația, acolo unde s-ar fi dus pentru a-și trata o accidentare, plecând din Turcia, acolo unde se afla Acibadem, partener al FC Petrolul, tocmai pe probleme medicale.

Poate o fi vorba despre un contract cu altfel de clauze, nu știu, dar cert este faptul că Ipsa are șanse minime să joace cu FC Brașov.

Avertismentul că Petrolul are nevoie ca de aer de un fundaș central nu a fost luat în seamă, venirile lui Vasilache și Coman neavând nicio treabă cu defensiva, în zona ei centrală. Și acum, Petrolul nu mai are, nici măcar numeric, fundași centrali. Asta dacă nu se va apela la  Roberto Alecsandru, care ar avea șansa lui de a demonstra ceva.

Geraldo și mai cine? Vom vedea răspunsul lui Rednic, dar, indiferent care va fi el, Petrolul va avea o defensivă improvizată la primul meci din 2015.

foto: fcpetrolul.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*