Gata cu joaca! Handbaliștii de la CSM Ploiești, penalizați cu 30 de procente din salariul pe februarie!

csmbaieti În urma evoluțiilor foarte slabe pe care echipa de handbal masculin de la CSM Ploiești le-a avut în meciurile programate în luna februarie, conducerea clubului a decis astăzi ca salariile staff-ului tehnic și ale jucătorilor să fie reduse cu 30 la sută pe luna februarie.

Sancțiunea va fi aplicată în funcție de minutele jucate de fiecare component al lotului, iar directorul tehnic Ion Nicolae, dar și antrenorul Dragoș Dobrescu au fost sancționați cu procentul anunțat.

În februarie, CSM Ploiești a pierdut la Turda, cu Potaissa, scor 27-33, la Baia Mare cu Minaur, scor 23-34 și a remizat acasă cu CSM Focșani, scor 26-26, în condițiile în care echipa din Focșani pierduse 17 din cele 19 meciuri jucate până la partida de la Ploiești.

În aceste condiții, șinând cont și de parcursul general al echipei în actualul sezon, decizia pare logică și nu trebuie explicată prea mult! Important va fi ca și handbaliștii de la CSM să perceapă așa cum trebuie acest semnal de alarmă și să arate că pot face mai mult. Dacă pot!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*