Fanii Petrolului l-au trimis pe Rădoi la un control ORL!

petrolulfani Mirel Rădoi este un antrenor cu probleme. Mai nou, medicale! Aseară, după meciul FCSB – Petrolul, Rădoi a declarat că el a auzit doar fanii echipei pe care o antrenează, nu pe cei ai Petrolului. Bietul de el, ce liniște teribilă trebuie să fi simțit în timpane pe durata partidei!

Probabil că acea liniște l-a făcut să tot noteze câte ceva într-un carnețel, cred că  problemele date la BAC, în sesiunea din această vară!

Dincolo de aspectul ilar al declarației lui Rădoi, este limpede că a vrut să spună, în felul lui simplist, că el are urechi doar pentru fanii FCSB. Dar a spus-o prost, corelația dintre jocul echipei lui și declarațiile olteanului fiind evidentă.

Mirel Rădoi, ca și alții care au mai trecut pe la FCSB, are soiul ăsta ce aroganță ieftină, care, mai devreme sau mai târziu, se întoarce împotriva lui.

Dacă o țară întreagă a auzit pe Arena Națională DOAR galeria Petrolului, iar Rădoi nu a auzit-o, un control ORL ar trebui să fie iminent pentru Mirel, obișnuit să audă, în ultimii ani, doar foșnetul îmbietor al teancurilor de dolari!

foto:prosport

6 Comments on Fanii Petrolului l-au trimis pe Rădoi la un control ORL!

  1. Unde era galeria Petrolului acum vreo 10 ani? Ce galerie aveți voi, mă? Îți spun eu: trei sferturi erau cu Steaua și un sfert cu Dinamo. Ce galerie aveti voi, caprelor? 🙂 🙂 🙂

  2. Gogule nu mai trăi din amintiri! Carpe diem cumetre!Nu va strânge wcsb niciodată 29000 oameni într-o galerie cum a fost cea a lupilor la finala cupei din 2013! Și vezi că ne confunzi, voi sunteți miei și capre că sunteți conduși de un cioban și vă arată ăla ce înseamnă transhumanța și voi lui spiritul de turmă! Cine sunteți voi? Noi suntem lupii!

  3. Gogol, pana in 1996 inclusiv, echipa ta prea mult iubita nu a avut galerie, ci soldati in tribuna. La acest capitol erati zero barat, ca si acum. Copiati cantecele si coregrafiile de la altii. Vezi ca Lupii Galbeni au galerie dinainte ca cca si ciocanul sa existe; ti-o spune un rapidist.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*