Efort admirabil, rezultat lamentabil, retrogradare parafată: Voluntari – Petrolul 2-0!

voluntari Nu sunt multe de reproșat jucătorilor petroliști după meciul cu Voluntariul, care a parafat retrogradarea matematică. Exceptându-l pe Benga, evident, pentru că tot ceea ce a făcut el în acest joc nu poate fi justificat cu argumente fotbalistice.

Un henț abominabil în careu și o eliminare în minutul 35 au făcut din Benga personajul negru al partidei. În fine, doar cine nu știe exact situația de la club se mai poate întreba de ce la meciurile cu Voluntariul petroliștii provoacă penaltiuri și iau cartonașe roșii.

Despre joc, e limpede că după momentele lui Benga, decisive, petroliștii au dat totul în partea secundă, efortul a fost admirabil, ocazii imense ratate de Zoubir, David și, mai ales, Markos, fiind trecute în contul lupilor chiar și în inferioritate numerică.

A opta retrogradare a Petrolului a fost parafată astăzi, dar ea a fost conturată încă din perioada Joița- Selymes și continuată, mai ales, de perioada Schumacher.

Chiar și retrogradată, Petrolul se poate mândri cu demnitatea suporterilor săi, cei care, în fapt, reprezintă esența echipei. Conducătorii, antrenorii și jucătorii sunt elemente perisabile, fanii sunt eterni!

Petrolul a bifat retrogradarea, dar adevărata bătălie va fi să evite falimentul! Pentru că retrogradarea se poate îndrepta, falimentul- nu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*