E frumos că i-ați premiat pe atleți, dar o făceați dacă nu era campanie?

atletismpremiere Mă bucură întotdeauna să văd că sportivii ploieșteni sunt premiați de autorități. Dar, cel mai mult mă bucură când acest lucru se întâmplă doar ca o consecință logică a rezultatelor, nu ca o consecință logică a dorinței de a ieși în evidență în campania electorală.

Este de salutat faptul că sportivii aceștia, cu rezultate fantastice, fără exagerare, au fost băgați în seamă de autoritățile locale, chit că abia acum au aflat și ei despre soții Andrei și despre performanțele lor în atletism.

Elevii profesorilor Maria Andrei şi Florin Andrei – Andrei Năstăsache, David Năstase, Radu Ciocănescu şi Mihai Pîslaru – care au obţinut 8 titluri de Campioni ai României la categoriile juniori 2, juniori 1 şi Tineret, 8 recorduri naţionale la juniori 2 şi juniori 1 şi au realizat două bareme de calificare la Campionatul European de juniori 2 din Georgia, prin Mihai Pîslaru şi Andrei Năstăsache, şi unul la Campionatul Mondial de juniori 1 din Polonia, prin Mihai Pîslaru, au primit diplome de excelenţă şi premii în bani.

Meritau din plin acest lucru și m-aș bucura să văd că și după această campanie performanța sportivă va fi răsplătită așa cum merită. Nu de alta, dar rezultatele pentru care au fost premiați atleții au fost bifate în primul trimestru al anului, în mare parte, și e evident de ce s-a decis ca această premiere să aibă loc taman acum!

Oricum, domnilor, e bine că i-ați premiat, ar fi ră să le uitați numele peste câteva zile! Dacă nu le-ați uitat, deja!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*