Domnule Schumacher, sunteți atât de amabil să nu ne mai speriați?

schumacher Antrenorul Petrolului, Constantin Schumacher, vorbește de fiecare dată despre jucătorii lui de parcă ar vedea în teren niște băieți formidabili, cu atitudine, cu multe calități fotbalistice și cu o dorință imensă de a salva Petrolul de la retrogradare.

Nu-i bai, am înțeles încă de la primele declarații că Schumacher nu este un expert în retorică, dar nici să ne sperie cu aberații parcă nu e cazul!

Adică, pe șleau, la meciul cu Viitorul, mai toată lumea a văzut o lipsă de omogenitate clară, o lipsă de valoare evidentă și mai degrabă o atitudine indolentă, decât una de luptă. Domnul Schumacher a declarat că își felicită jucătorii pentru atitudine și că e sigur că o asemenea atitudine a lor va aduce puncte de la Timișoara! Mai mult, tehnicianul Petrolului a mai punctat, convins de ceea ce spune, că el a văzut o creștere importantă față de meciul de la Craiova!

Este grav să faci asemenea declarații, pe care le aud și jucătorii, atunci când jocul echipei a fost lamentabil!

Chiar vedem aceleași meciuri?

Echipa are nevoie să știe că este departe de ce vrea lumea de la ea, domnule Schumacher, iar jucătorii trebuie să arate pe teren că vor salvarea, nu prin ceea ce declară, deplasat, antrenorul lor!

Dacă ei aud că sunteți mulțumit de atitudine și că jocul e în creștere, când în realitate este liniar și submediocru, se complac într-o păguboasă lâncezeală!

Și mai e ceva: cine v-a învățat că echipa asta, la jucătorii pe care-i are, poate juca un sistem 4-1-4-1 v-a învățat greșit! Sunteți atât de amabil să nu ne mai speriați cu optica fotbalistică a dumneavoastră?

2 Comments on Domnule Schumacher, sunteți atât de amabil să nu ne mai speriați?

  1. Doar ca fapt divers: aceleași declarații, cu rezultate similare, le făcea și Selymes.

    Altfel: e cert că Schumacher a văzut alte meciuri ale petrolului decât restul populației :((

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*