Domnilor consilieri, nu vă mai bateți joc de sportivii de la CSM!

stoichiciu Pentru a doua oară într-o săptămână, consilierii locali au blocat rectificarea bugetară solicitată de conducerea CSM Ploiești, în ciuda faptului că au fost prezentate toate argumentele logice și legale care susțin ieșirea din impasul financiar de la acest club.

Oamenii vor să mute niște sume în interiorul bugetului, nimic ilegal și nimic complicat! Nu au cerut bani în plus, au cerut doar dreptul de a le da bani sportivilor care sunt neplătiți de trei luni,  și nu din vina actualei conduceri! Nu s-a putut, nici de această dată, fiind doar 12 consilieri care au votat pentru, cu unul mai puțin decât era necesar pentru a trece această solicitare. 10 s-au abținut!

Cum mama naibii să te abții și să ceri lămuriri suplimentare și încă un raport în condițiile în care lucrurile ți-au fost explicate în detaliu de două ori până acum?

Sunt două variante, domnilor: ori nu înțelegeți ce vi se explică și înseamnă că sunteți obtuzi, ori nu vreți, pentru că priviți totul ca pe un război politic, inexistent când e vorba despre soarta unor sportivi.

Eu marșez pe a doua variantă, pentru că sinapsele vă funcționează perfect atunci când e vorba să aveți un interes personal. Când nu-l aveți, nu mai înțelegeți, nu?

A venit omul ăsta la conducerea CSM-ului, Cezar Stoichiciu, v-a demonstrat, deja, că vrea să facă ordine într-o instituție infestată tot de nepăsarea voastră de până acum, și când are nevoie de un mic sprijin, pentru a face totul legal, îi dați cu flit! Să vă fie rușine, pentru că vă bateți joc de soarta unor sportivi care așteptau un semn de normalitate pentru a-și primi salariile. Nu altceva! Periclitați actul sportiv din cauza neînțelegerilor dintre voi și asta e nesimțire. Dar nu-i bai, vin alegerile și poate nu toată lumea uită!

1 Comment on Domnilor consilieri, nu vă mai bateți joc de sportivii de la CSM!

  1. ar trebui sa le fie rusine acetor consilierei – ei primesc bani de la primarie pentru aceste sedinte??? pentru sportivi nu este valabil ca si ei au familii de intretinut… NERUSINATILOR!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*