Doar cine nu are treabă cu fotbalul poate crede că Teixeira a fost ”blat” cu Craiova!

filipe Că au apărut astfel de insinuări în presa centrală, nu trebuie să surprindă. Dar surprinde faptul că unii care se consideră petroliști s-au grăbit să posteze pe facebook insinuări ieftine despre ideea că Petrolul a vândut meciul Craiovei și că Teixeira a ratat intenționat penalty-ul, pentru că ar fi semnat, din vară, cu echipa lui Cârțu ți Săndoi.

Cine spune bazaconiile astea, așa cum le-a spus și după meciul cu Iașiul, nu doar că nu poate fi petrolist, pentru că se minte, dar nici nu poate avea vreo treabă cu fotbalul, în general.

Petrolul a pierdut cu Iașiul și cu Craiova pentru că atât a putut! A jucat slab și nu merita mai mult! Dar, de aici până la a spune că s-au vândut meciurile e cale lungă, pe care unii, specialiști în medicină, o încadrează la simptomele de paranoia!

Revenind la Filipe, petroliștii adevărați i-au scandat numele după ce a ratat penalty-ul! E drept, Teixeira a jucat slab la acest meci, dar e oarecum firesc să apară astfel de momente în jocul lui, din moment ce el înceracă multe de unul singur, conștient că dacă nu inventează el ceva nu are cine altcineva să o facă!

Teixeira poate să joace din vară unde vrea el! Chiar și la Craiova, dar asta nu înseamnă că omul ăsta, nu neapărat fotbalistul, a ajuns să facă mojicii ieftine în fotbal, la finalul carierei.

Bolnavi de sindromul blat, unii nu mai au limite!

Ce vă faceți, specialiștilor, dacă Filipe va decide calificarea în finala Cupei României, în returul de la București? O să spuneți că a făcut asta ca să se bucure oltenii?

 

2 Comments on Doar cine nu are treabă cu fotbalul poate crede că Teixeira a fost ”blat” cu Craiova!

  1. Nu mai stiu exact, si-mi cer scuze daca fac o confuzie, dar imi amintesc o situatie asemanatoare cu Guilherme, pe finalul sau la Petrolul, cand spuneai ca ar fi mai bine sa nu joace impotriva Stelei (meciul cu hora) din cauza unor zvonuri ca ar fi blat intre el si Reghecampf.
    Vezi tu Edi cum s-a degradat echipa asta? Iti amintesti cand ii luai la rand pe jucatori si le minimalizai importanta lor in echipa? Ca-s mercenari, ca-s nu stiu cum… Ca Petrolul nu sta in Hamza, Bokila, Boudjemaa, Guilherme, Mustivar etc.. Erai printre putinii care aprobau miscarile conducerii si rau te-ai mai inselat. Entitatea clubului, intradevar, nu sta neaparat intr-un jucator anume, dar performanta clubului da! Iar conducerea si-a batut joc de club si jucatori cum rar am mai vazut.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*